Hádanka? Jak dobře znáte obaly punkových alb?

24. února 2017 v 11:30 | C Jay
Je pro vás u hudebních alb prioritní hudba nebo se díváte i na jiné věci? Třeba obaly? I detaily na obalech? Zkuste svou všímavost a uhodňěte, odkud pochází třináct výřezů ze známých i méně známých punkových desek, singlů a kompilací.


01)
a) Kerplunk (japonská verze) - Green Day
b) Pleasant Dreams - Ramones
c) Animal Boy - Ramones

02)
a) Horses - Patti Smith
b) Slappy - Green Day
c) 1.039 Smoothed Out Slappy Hours - Green Day

03)
a) In God We Trust, Inc. - Dead Kennedys
b) Plastic Surgery Disasters - Dead Kennedys
c) Money, Money 2020 - Green Day

04)
a) Billy Talent IV - Billy Talent
b) Ramones - Too Tough To Die
c) Billy Talent - Billy Talent

05)
a) Horses - Patti Smith
b) New York Dolls - New York Dolls
c) Anthology - Ramones

06)
a) Super Black Market Clash - Clash
b) Black Market Clash - Clash
c) Black Market - Clash

07)
a) Blank Generation - The Voidoids
b) Wave - Patti Smith Group
c) Pretty Vacant - Sex Pistols

08)
a) The Heartbreakers - L.A.M.F.
b) Clash - New Boots And Contracts
c) Halfway To Sanity - Ramones

09)
a) Never Mind The Bollocks (zadní strana) - Sex Pistols
b) Outlaws - Green Day
c) Cut The Crap - Clash

10)
a) American Idiot (album) - Green Day
b) American Idiot (muzikál) - Green Day
c) American Idiot (singl) - Green Day

11)
a) Easter - Patti Smith
b) Never Talked To Bob Dylan - Patti Smith
c) New Values - Iggy Pop

12)
a) Give Me Convenience Or Give Me Death - Dead Kennedys
b) This Is England - Clash
c) The Cost Of Living - Clash

Správné odpovědi (přetáhněte pravým tlačítkem myši):
01-B, 02-C, 03-A, 04-C, 05-A, 06-B, 07-C, 08-C, 09-C, 10-B, 11-A, 12-A
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 CaseyEnves CaseyEnves | E-mail | Web | 20. srpna 2017 v 13:10 | Reagovat

<a href=https://www.viagrapascherfr.com/>Show more...</a>

2 Angelomep Angelomep | E-mail | Web | 1. října 2017 v 11:52 | Reagovat

Do you feel like you have tried everything possible in order to lose weight? You are not alone--many people have the same problem. The following article is designed to give you tips that you may not have even known existed. By following these tips, you will reach your weight loss goal in no time.

3 CaseyEnves CaseyEnves | E-mail | Web | 7. října 2017 v 15:26 | Reagovat

Some people, especially those running on busy daily schedules tend to use the pills to help maintain weight since they can not afford to follow all the diet programs. This is not advised. It is recommended that one seek advice from a professional in this field before using the pills. This can save one from many dangers associated with the misuse.

The diet pills should always be taken whole. Some people tend to divide the pills to serve a longer period of time. This is not advised and can lead to ineffectiveness. If it is required that one takes a complete tablet, it means that a certain amount of the ingredients are required to achieve the desired goal. It is also recommended that one does not crush the pill and dissolve it in beverages. Chemicals found in beverages have the potential of neutralizing the desired nutrients in the pill thereby leading to ineffectiveness. The best way to take the tablets is swallowing them whole with a glass of water.

The diet pills speed up the metabolic processes. This is the key factor that leads to the burning of all the fats in the body. This means that one passes out lots of urine, which subsequently leads to dehydration. It is imperative that the user take lots of water round the clock. This will help curb dehydration, which can lead to health problems. In addition to that, water offers the required medium for the function of the nutrients and elimination of the fats.

When buying the review of diet pills, it is imperative that one gets the most recommended dose. People tend to compromise the quality and effectiveness of the tablets due to the variation in cost. The low priced pills depict poor quality, which means their effectiveness is not reliable. Some have also been found to cause health problems. The dose should also be taken as recommended. Over dose will not speed up the process but rather lead to complication. This will increase risk of side effects. If the taking of the pill is forgotten, do not take more to compensate for the lost time.

The diet plan enclosed with the diet pills has also to be followed. According to the requirements, the termination of the diet must be done even with no results. This means your body is irresponsive.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama